vitaliteitspraktijk belief it raalte geopend

Vitaliteitspraktijk BeLieF it is op zaterdag 15 februari officieel geopend. Oprichter van de praktijk, Beeltje Liefers, gewichtscoach, stresscounselor en vitaliteitsadviseur ontving deze dag tussen 13 uur en 17 uur een grote groep mensen die op een of andere manier interesse hadden in hoe zij nu een gezonde en vitale leefstijl kunnen ontwikkelen, zonder een zwaar dieet of zwaar sportprogramma te moeten volgen.

“Onder invloed van een strak dieetprogramma met hoog intensieve beweging lukt het de meeste mensen op korte termijn wel om af te vallen. Maar dan begint het pas. Want heb je in die korte tijd nu echt geleerd om dagelijks gezond te eten en bewegen? Diëten leidt bij veel mensen tot teleurstelling en een vicieuze cirkel van jezelf weer bij elkaar rapen en met de moed der wanhoop maar weer opnieuw beginnen. Dat heeft niets meer met vitaliteit te maken”, volgens Beeltje Liefers.

Samen onder professionele begeleiding van Beeltje Liefers kan er gewerkt worden aan onder andere gewichtsverlies of gewichtsbeheersing via een normaal, evenwichtig voedingspatroon voor het leven. Daarnaast kun je aan een sportief doel werken. De praktijk kan je ook helpen om vitaal terugkomen uit een burn-out of het voorkomen van een burn-out.

Ook het bedrijfsleven kan bij BeLieF it terecht. De vitaliteit van een organisatie is namelijk een optelsom van de vitaliteit van haar leden. Voor organisaties die haar totale vitaliteit willen vergroten biedt Beeltje Liefers, een vitaliteitadvies op maat, welke ondersteund kan worden door coaching- en trainingstrajecten die aansluiten bij wat er op dat moment nodig is voor verbinding, vernieuwing en zinvolle verandering bij zowel de individuele medewerkers als de organisatie in totaal.

Het motto van BeLieF it is: Eigenwaarde is de kracht, waardoor je gezonde keuzes kan maken!

Het logo van BeLief it, sluit hier op aan. Beeltje Liefers vertelt hierover het volgende: ”De boom is voor mij een grote inspiratiebron. In deze tijd van angst om open en kwetsbaar te zijn naar elkaar, wil ik juist mensen, maar ook organisaties of organisatieonderdelen, weer in de eigen kracht zetten, zodat ze weer energie voelen van binnenuit.”

Heb je interesse om op deze manier aan je eigen vitaliteit of die van je medewerkers te werken, kijk dan voor meer informatie op staging2.beliefit.nl. Of bel met Beeltje Liefers, 06-46050547 voor een kennismakingsgesprek. Ga je verder in een traject bij BeLieF it dan is deze eerste afspraak overigens geheel kosteloos.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.