veel publiek bij optocht door iesseldonk

Er waren weer mooie wagens te bewonderen. Onder andere De Prinsenwagen met Ronny Pol de Eerste, de Diekschoevertjes met Prins Thomas de Tweede en een prachtige wagen van de Diekschoevers zelf. De Dondermadeurs en de Sloepzoeper uit Broekland en De Korkies en de Knalpotten uit Diepenveen waren ook van de partij. Daarnaast waren er nog veel kleine loopgroepen en ging de Jozefschool uit Wijhe

met een heuse rockact door de straten.

De snippers vlogen vrolijk door de lucht en het weer was prima. De optocht was dan ook zeer geslaagd.

Johan Wolff en Paul Draaijer stuurden ons een mooie serie foto’s toe. De foto’s van Johan zijn in het bijgevoegde album te bewonderen, en binnenkort is zijn hele serie te zien op staging2.johanwolff.nl De platen van Paul vind je hier .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.