van hijum geeft advies college olst wijhe

Informateur Eddy van Hijum presenteert vanavond om 18.30 uur zijn verslag van de gesprekken over de vorming van een nieuw college in de gemeente Olst-Wijhe. De bijeenkomst is openbaar en vindt plaats in de personeelsruimte van het gemeentehuis in Wijhe.

Het verslag wordt aangeboden aan de voorzitter van de grootste raadsfractie, de heer Kamphuis. Ook de onderhandelingsdelegaties van de vijf partijen die zijn vertegenwoordigd in de raad zijn uitgenodigd om aanwezig te zijn. Het verslag bevat een advies over een te vormen college en een aantal aandachtspunten voor de onderhandelaars.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.