Home / archiefcentraal / van der linden en ten den langer bij eagles

van der linden en ten den langer bij eagles

Het contract van Jop van der Linden is gelicht. Dit betekent dat de verdediger van Go Ahead Eagles nog een jaar langer aan de club verbonden is. Ook Teije ten Den blijft een jaartje langer, hij stroomt in bij het beloften elftal. Het duo had nog een contract tot de zomer van 2014 met een optie voor nog een jaar. Dat jaar is er nu dus bij meldt de club op haar website.

In totaal gaf Go Ahead Eagles acht spelers duidelijkheid. Naast Van der Linden en Ten Den werden de contracten van Joran Pot, Omar Kavak, Joost Krijns, Michel Gerritsen Mulkes, Tom Oostinjen en Ruben Lucas behandeld.

De optie van eerstgenoemde werd niet gelicht. Kavak, Krijns en Gerritsen Mulkes waren alledrie op amateurbasis aan de club verbonden tot de zomer van 2014, maar hun contracten worden niet verlengd. Oostinjen en Lucas kunnen in de structuur van de opleiding bij het beloften team komen. De eerste gaat daar over nadenken, terwijl Lucas deze kans direct aangreep.

Met Kevin Spanjaard gaat nog een gesprek komen. Hij raakte twee weken gelden opnieuw zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.