van der linden en ten den langer bij eagles

Het contract van Jop van der Linden is gelicht. Dit betekent dat de verdediger van Go Ahead Eagles nog een jaar langer aan de club verbonden is. Ook Teije ten Den blijft een jaartje langer, hij stroomt in bij het beloften elftal. Het duo had nog een contract tot de zomer van 2014 met een optie voor nog een jaar. Dat jaar is er nu dus bij meldt de club op haar website.

In totaal gaf Go Ahead Eagles acht spelers duidelijkheid. Naast Van der Linden en Ten Den werden de contracten van Joran Pot, Omar Kavak, Joost Krijns, Michel Gerritsen Mulkes, Tom Oostinjen en Ruben Lucas behandeld.

De optie van eerstgenoemde werd niet gelicht. Kavak, Krijns en Gerritsen Mulkes waren alledrie op amateurbasis aan de club verbonden tot de zomer van 2014, maar hun contracten worden niet verlengd. Oostinjen en Lucas kunnen in de structuur van de opleiding bij het beloften team komen. De eerste gaat daar over nadenken, terwijl Lucas deze kans direct aangreep.

Met Kevin Spanjaard gaat nog een gesprek komen. Hij raakte twee weken gelden opnieuw zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.