twintig wagens bij optocht broekland

Rond 12.30 uur trok de bonte stoet door het dorp. Niet alleen wagen uit Broekland zelf, maar ook uit Heeten, Nieuw Heeten en Wijhe reden mee. Voorop reed uiteraard de prinsenwagen van de Dondermadeurs. Op die wagen stonden Prins Frank en Jeugdprins Marten.

Voordat de optocht begon hadden de kinderen van de onderbouw van de Gerardus Majellaschool al carnaval gevierd bij de residentie van de Dondermadeurs: de Hoppe in Broekland. Na afloop sloten ze aan bij de grote optocht, waar ook inmiddels alle kinderen van de bovenbouwgroepen klaar staan om mee te gaan in de optocht. Na afloop van de optocht stond voor de kinderen van de bovenbouw nog een gezellige middag bij de Hoppe op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.