tv rechter frank visser naar laag zuthem

Mr. Frank Visser zoekt problemen in Laag Zuthem en omgeving voor zijn tv-programma Recht in de Regio. Op maandag 24 maart is hij met een team juristen van het Juridisch Den Alerdinck in Laag Zuthem voor opnamen. Iedereen met juridische problemen kan bij mr. Visser en zijn team terecht voor juridische voorlichting en rechtshulp. Of het nu gaat om een conflict met de buren over de erfscheiding of een probleem met de gemeente, om een zakelijk geschil met de garage of een ruzie over de erfenis.

Interesse om langs te komen om raad te vragen aan mr. Frank Visser? Dat kan op maandag 24 maart tussen 10.00 en 17.00 uur in Havezathe Den Alerdinck (Den Alerdinckweg 1 in Laag Zuthem). Neem zoveel mogelijk informatie/bewijzen/documenten mee, zodat mr. Frank Visser ter plekke de zaak kan bekijken.

Vantevoren aanmelden is ook mogelijk via rechtinderegio@zodiaknederland.nl, 035-6773796 of via http://eerstehulpbijrecht.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.