tuunte fashion gaat de zomer in

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Dit jaar is de mode bij Tuunte Fashion zeer ‘fris’, dit betekent dat de mode echt a la lente is. Ook zien we dit voorjaar weer zeer veel spijkergoed en pastel kleuren. De jumpsuite en kleding met overlopende kleuren gaan naar verwachting populair worden. “Dit gaan echte must-haves worden als je het mij vraagt. Ook hebben wij een samenwerking met de Actuele Mode Groep, dit stelt ons in staat om een aantal eigen merken te presenteren”, zegt Willeke ten Zijthof, bedrijfsleider van Tuunte fashion.

“Je kan alle kleuren bij ons op elkaar afstemmen, bij ons is er van elk merk wel wat te combineren. Je maakt dus zelf beste combinaties dit voorjaar”, zegt Willeke. Sinds kort is Tuunte Fashion ook een nieuwe weg ingeslagen, het oude concept is compleet van de baan en maakt ruimte voor een jonge en vernieuwde aanpak.

Er is een compleet nieuwe uitstraling die de winkel uitdraagt naar de klant, ook is er een geheel nieuw logo. “Wij zien de toekomst zeer goed tegemoet en weten zeker dat het een groot succes gaat worden. Wij hopen dat we met deze nieuwe ingeslagen weg een nog optimalere service te bieden”, Aldus Willeke.

Tuunte Fashion is gevestigd aan de Herenstraat 8a in Raalte. Online zijn ze te vinden via staging2.tuunte-fashion.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.