tom blanke tweetkonte van de maand maart

De Sallandse Tweetkomte van de maand maart is Tom Blanke. Hij duikt onder in de Kole Kermse. Blanke is de voorzitter van de Kole Kermse die normaal niet zoveel twittert, maar tijdens ‘ons mooie feessie in Broekland’, het eerste tentfeest van het seizoen, gaat hij los.

Wat we mogen verwachten? Blanke: “De eerste weken ga ik jullie iets vertellen over de voorbereidingen en het programma van de Kole Kermse. ik ga dit doen met foto’s en elke dag een update over de vorderingen. Ook vertel ik jullie iets over mijn kanjers die dit allemaal helpen organiseren. In het weekend zelf komen er berichtjes en foto’s langs van het feest zelf: hoe het was en of er nog iets leuks is gebeurd. Dus blijf mij volgen dan heb je het nieuws over de Kole Kermse het eerste gehoord.”

Je kunt Tom via @tomblanke volgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.