Home / archiefcentraal / teeven “raalte goed bezig met veiligheid”

teeven “raalte goed bezig met veiligheid”

“Raalte is goed bezig met veiligheid”, zei VVD staatssecretaris Teeven van Veiligheid en Justitie woensdagavond tegen een volle zaal tijdens een bijeenkomst in Hotel De Zwaan te Raalte.

Burgemeester Piet Zoon en wijkagent Henny van der Velden waren blij met de complimenten. De wijkagent vertelde over zijn ervaringen met het gebruik van Twitter om de veiligheid in de buurten te verhogen. Staatssecretaris Teeven toonde zich hierover tevreden: “Raalte is vooruitstrevend als het gaat om het waarborgen van veiligheid. Ik hoop dat andere gemeenten uw voorbeeld volgen.”

De staatssecretaris pleitte verder voor uitbreiding van cameratoezicht in Raalte: “Gericht cameratoezicht, in combinatie met gewone politiesurveillance, helpt om de veiligheid te vergroten. De politie kan hierdoor ook sneller reageren bij incidenten. Ook in Raalte is dit van belang,” zei hij..

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.