Home / archiefcentraal / teeven ondanks haagse perikelen op bezoek

teeven ondanks haagse perikelen op bezoek

Fred Teeven is vanavond ondanks Haagse perikelen keurig zijn afspraak met de Raalter VVD nagekomen. Thema van de avond in hotel De Zwaan is de veiligheid in Raalte. Daar wilde Henny Gerritsen ook wel wat van af weten en vanuit de zaal maakte hij bijgaande twitterfoto.

We zijn er niet bij geweest, de VVD kennende krijgen we er vanavond nog keurig een verslag van, maar het zal toch ook vast over de staatssecretaris verleden zijn gegaan toen Teeven nog Officier van Justitie was.

Nieuwsuur onthulde gisteren dat Teeven in die functie in ruil voor informatie van een crimineel miljoenen guldens buiten de Belasting om aan de crimineel doorsluisde, een handeling die feitelijk vergelijkbaar is met witwassen. Morgen moet zijn baas Opstelten de staats verdedigen voor dat gedrag.

Lees ook

In één avond wegwijs in lokale politiek

RAALTE – In één avond kennismaken met lokale politiek? Het kan! BurgerBelangen organiseert een compact …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.