team lef neemt jan steen een dag over

Team Lef neemt Restaurant Jan Steen op 30 maart een dagje over. De keuken en de bediening worden die dag gedraaid door het team. Waar nodig, helpt het personeel van het restaurant natuurlijk wel een handje.

Van de dagopbrenst gaat 30 procent naar het team, ofwel het goede doel. En speciaal voor de actie, verlaagt Jan Steen ook de prijzen nog eens. Je kunt voor 28,50 euro eten en drinken.

Team Lef wil deelnemen aan de Roparun, De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen in de strijd tegen kanker.

Zie ook: http://teamlef2014.wordpress.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.