Home / archiefcentraal / t schoapie verwelkomt vijfling lammetjes

t schoapie verwelkomt vijfling lammetjes

Bij kinderopvang ’t Schoapie in Mariënheem is de lente begonnen met de geboorte van een lammetjes vijfling. Het Texelaar schaap van de kinderopvang beviel op woensdagavond 26 februari van vijf gezonde lammetjes, wat heel uniek is voor dit soort schapen. Moeder schaap en haar lammetjes maken het goed. Dat was niet de enige bevalling die woensdag plaatsvond. In het bijzijn van de kinderen zijn er die dag ook drie jonge geitjes geboren. De kinderen vonden het een geweldige ervaring. Het is voor de opvang een mooi begin van het groene jaar, aangezien 2014 het jaar van de ‘groene’ kinderopvang is.

Lees ook

Roelof en Annie Roessink uit Dalfsen 65 jaar getrouwd

DALFSEN – Burgemeester Erica van Lente heeft vorige week dinsdag een bezoek gebracht aan Roelof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.