t schoapie verwelkomt vijfling lammetjes

Bij kinderopvang ’t Schoapie in Mariënheem is de lente begonnen met de geboorte van een lammetjes vijfling. Het Texelaar schaap van de kinderopvang beviel op woensdagavond 26 februari van vijf gezonde lammetjes, wat heel uniek is voor dit soort schapen. Moeder schaap en haar lammetjes maken het goed. Dat was niet de enige bevalling die woensdag plaatsvond. In het bijzijn van de kinderen zijn er die dag ook drie jonge geitjes geboren. De kinderen vonden het een geweldige ervaring. Het is voor de opvang een mooi begin van het groene jaar, aangezien 2014 het jaar van de ‘groene’ kinderopvang is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.