steun de stichting oeh

Ook stichting OEH roept Rabobank Salland leden op om te stemmen op de stichting. Eerder steunde de Rabobank verenigingen en stichtingen met een donatie zodat ze hun activiteiten konden organiseren. Nu is het de bedoeling dan de leden beslissen hoe de Rabobank hun donatiebudget verdeeld onder de stichtingen/verenigingen. Je kunt stichting OEH steunen door op ze te stemmen.

De stichting OEIH heeft het initiatief genomen om voor ouderen met begeleiders uit bejaardentehuizen van dorpen binnen de regio van de Rabobank Salland West een middag uit te verzorgen. Ze worden uitgenodigd voor de paardenkoersen op vrijdagmiddag 22 augustus, de vrijdag van de Heinose pompdagen op Pomppark Heino. In de voor hen aangepaste accommodatie kunnen ze naar de paardenkoersen en shows die gegeven worden kijken, onder het genot van een drankje en een buffet.

Als lid van de rabobank heb je afgelopen week een inlogcode ontvangen waarmee je maximaal 5 stemmen uit kan brengen op je favoriete vereniging/stichting. Je kunt maximaal 2 stemmen aan een vereniging/stichting geven. Hoe meer stemmen een vereniging/stichting krijgt van de leden hoe groter de donatie van de Rabobank. Stemmen kan op de website: staging2.salland.rabobank.nl tot en met 28 maart. Als je moeilijkheden hebt om je stem uit te brengen helpen ze je daar graag bij. Bel dan met Peter Schoemaker ,voorzitter van de stichting OEIH: 06-22971041.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.