sportieve arrangementen bij sallandshoeve

Met het seizoen 2014 in het vooruitzicht gaat Restaurant Sallandshoeve met een aantal sportieve arrangementen de markt op. Van GPS-tochten tot Bubbelvoetbal.

Sinds juli 2013 is Maarten-Teun Nijmeijer de eigenaar van Restaurant Sallandshoeve. “In het eerste seizoen hebben we ons vooral gericht op het restaurant en de Sallandshoeve als sfeervolle locatie voor feesten en partijen. Nu willen we ons verder ontwikkelen, ook richting de actieve en sportieve kant. De Sallandse Heuvelrug biedt mogelijkheden en begint op slechts op 500 meter van onze locatie.”

Restaurant Sallandshoeve heeft de handen ineen geslagen met de Hospitality Business School van Saxion Hogeschool in Deventer. Samen onderzoeken ze welke actieve en sportieve arrangementen mogelijk zijn aan de voet van de Sallandse Heuvelrug.

Tot die tijd zit Nijmeijer niet stil. “Met andere organisaties hebben we voor het seizoen verschillende arrangementen samengesteld. Daarbij kun je denken aan stoere kinderfeestjes met Bubbelvoetbal of handboogschieten à la Robin Hood, maar ook aan gezellige vriendinnendagen inclusief een bezoek aan onze sauna en high-tea. Ook zijn onze activiteiten los te boeken. Ik kan me voorstellen dat dat juist voor (sport)verenigingen interessant kan zijn.”

Een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden staat op staging2.restaurantsallandshoeve.nl.

Restaurant Sallandshoeve biedt voor elk wat wils. Feesten, dansen, trouwen, rouwen, lekker eten en sportieve activiteiten. Het is allemaal mogelijk. Het bijzondere is dat gasten bijvoorbeeld terecht kunnen voor bowlen, handboogschieten, Bubbelvoetbal, een workshop glazen sieraden fusen en de Haunted Sallandshoeve Spookavond. Alles onder één dak.

Restaurant Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten. Het restaurant is alle dagen open (m.u.v. dinsdag) vanaf 14.00 uur (weekend vanaf 12.00 uur) en op afspraak. Meer informatie: info@restaurantsallandshoeve.nl of 0572-321630.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.