smeekens tweede op 1e 500 meter

De Japanner uit Salland staat op dit moment vierde in het Algemeen Klassement met 505 punten, 22 punten achter nummer 3 Tae-Bum Mo (die niet rijdt in Heerenveen). Ronald Mulder leidt het klassement met 662 punten, Michel Mulder staat tweede met 623 punten.

In het World Cup-klassement koester Ronald Mulder met nog een wedstrijd te gaan een voorsprong van 39 punten op broer Michel (662 tegen 623). Tae-Bum Mo, die niet rijdt in Heerenveen, staat vooralsnog derde met 527 punten. Smeekens is de nummer vier met 22 punten minder dan de Zuid-Koreaan.

Zondagmiddag komt Smeekens nogmaals in actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.