Home / archiefcentraal / skatebaan heino weer stapje dichterbij

skatebaan heino weer stapje dichterbij

Steijn en zijn vrienden verzamelden in 2013 ruim 500 handtekeningen en overhandigden die aan het gemeentebestuur. De initiatiefnemers en Plaatselijk Belang zijn nu samen in overleg om de plannen verder uit te werken.

Zo wordt er onder meer gekeken naar het kostenplaatje en een geschikte locatie. Daarover moet de komende maanden meer duidelijkheid komen. Van Loevezijn heeft de initiatiefnemers onder meer informatie verschaft hoe ze aan geld kunnen komen in de vorm van subsidies.

De gemeente kan namelijk niet zonder meer de hele skatebaan voor zijn rekening nemen. “We hebben daar namelijk niet zomaar een potje voor. Maar we willen natuurlijk wel kijken wat we er eventueel mee kunnen doen,” stelt Van Loevezijn, die niet onder stoelen of banken steekt dat hij het initiatief van Jochem Steijn en zijn vrienden erg sympathiek vindt.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.