skatebaan heino weer stapje dichterbij

Steijn en zijn vrienden verzamelden in 2013 ruim 500 handtekeningen en overhandigden die aan het gemeentebestuur. De initiatiefnemers en Plaatselijk Belang zijn nu samen in overleg om de plannen verder uit te werken.

Zo wordt er onder meer gekeken naar het kostenplaatje en een geschikte locatie. Daarover moet de komende maanden meer duidelijkheid komen. Van Loevezijn heeft de initiatiefnemers onder meer informatie verschaft hoe ze aan geld kunnen komen in de vorm van subsidies.

De gemeente kan namelijk niet zonder meer de hele skatebaan voor zijn rekening nemen. “We hebben daar namelijk niet zomaar een potje voor. Maar we willen natuurlijk wel kijken wat we er eventueel mee kunnen doen,” stelt Van Loevezijn, die niet onder stoelen of banken steekt dat hij het initiatief van Jochem Steijn en zijn vrienden erg sympathiek vindt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.