samen bouwen in de sallandse poort

Hegeman Samen Bouwen ontwikkelt 10 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande kavels binnen het plan Sallandse Poort in Raalte. Het plan valt binnen het deelplan de Arendshorst waar bouwonderneming Oude Wolbers uit Borne de eerste woning heeft verkocht en gebouwd. De opzet is nu anders. De kavels worden nu in combinatie met begeleid particulier opdrachtgeverschap (BPO) aangeboden.

Begeleid particulier opdrachtge¬verschap houdt in dat je samen met Hegeman Samen Bouwen je eigen woning ontwerpt en bouwt op deze kavels. Een potentiële koper krijgt de mogelijkheid uit dit plan direct een twee-onder-een-kap kavel te kie¬zen. Vervolgens maak je samen met Hegeman Samen Bouwen de keuze voor een type woning. Het uiteinde¬lijke ontwerp van die woning bepaalt u aan de hand van voorbeelden en door inspiratie uit de wensite en onze gesprekken.

Hegeman biedt potentiële kopers, na het overleggen van hun persoonlijke wensen, binnen 5 dagen een vrijblij¬vende offerte met een persoonlijk ontwerp. Aan de hand van deze offer¬te en de kavelprijs kan de potentiële koper eenvoudig zijn of haar budget toetsen.

Om een “Match” te krijgen met de toekomstige buren screent Hegeman de aanvragen aan een portefeuille met klanten, die eenzelfde zoekvraag hebben. Op deze manier komt een potentiële koper in contact met een gelijkgestemde, wat bouwen met buren een stuk gemakkelijker maakt. Maar het kan ook zo zijn dat potenti¬ële kopers elkaar al kennen en samen willen bouwen. Ook die voorkeur kun je opgeven.

“Wij hanteren deze begeleide zelf¬bouwformule in verschillende pro¬jecten in Nederland en met succes. Kopers kunnen hun interesse snel concreet maken. Wij bieden keuze¬vrijheid voor een eigen persoonlijk ontwerp én kwaliteit voor een betaal¬bare prijs. Bij ons is elk huis uniek. Inmiddels is de verkoop van het plan Sallandse Poort gestart. In meerdere projecten heeft deze formule al tot succes geleidt en dus hebben wij ook bij dit plan het volste vertrouwen dat we snel starten met bouw van uw persoonlijke twee-onder-een-kapwo¬ning,” aldus Bas Hegeman, directeur van Hegeman Samen Bouwen.

Ben je geïnteresseerd in dit project informeer dan gerust eens naar de voorwaarden. Alle informatie is te vinden op de projectwebsite staging2.samenbouwenindesallandsepoort.nl Maak zelf je profiel aan en bekijk de mogelijkheden.

Meer foto's