salvora verslaat alterno in thuiswedstrijd

De dames van Salvora hadden erg veel zin in deze thuiswedstrijd. Dat was te zien in de 1e set, want ze namen gelijk een flinke voorsprong. Aan het eind van de eerste set liet Alterno zien waarom zij zesde staan en dames 1 viel een beetje te ver terug. Het werd nog bijna spannend wie er met de setwinst vandoor ging, maar dames1 bleef rustig en een fout van Alterno zorgde voor de setwinst van dames1.

Vanaf het begin van de 2e set was dames1 scherp en gebrand om geen nieuwe dipjes te laten ontstaan. Er kon sociaal gewisseld worden en op alle fronten werd er goed gespeeld. De servicedruk was goed en bijna alle aanvallen en prikballen van Alterno werden goed verdedigd. Suzan scoorde mooie doortikballen en gaf iedere aanvalster set ups, waardoor de aanvalsters hard konden slaan. Ook werden de prikballen gescoord waarop coach Dennis de Brie bijna op zijn knieën ging, maar hij hield het bij een charmante buiging. Een ruime 4-0 overwinning werd behaald.

Helaas heeft de concurrent BSV ook geen punt laten liggen. Hierdoor wordt de thuiswedstrijd tegen Dynamo ds6 op woensdag 26 maart heel belangrijk

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.