sallanders door naar nk rhonradturnen

Eline te Wierik uit Wijhe en Merel Peeters uit Raalte hebben zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap Rhönradturnen. De turnsters van RGV Kwiek Raalte Rhönradturnen gaan door naar het kampioenschap op 8 maart in Ede, onder leiding van coach Therese Verdoorn.

Eline is ook trainster bij de Rhonradafdeling en turnt zelf mee in het Nederlands hoogste niveau 1, ook op internationaal niveau. Ze had nog wat last van een hamstringblessure, maar heeft de wedstrijd toch goed doorlopen met een zeer hoge salto vanaf het ruim 2 meter hoge rad perfect tot stand uitgevoerd. Deze NK zal tevens de voorwedstrijd zijn voor de Ahoycup en voor de Worldcup.

Merel heeft deelgenomen in niveau 3 en ze had net een nieuwe gracieuze muziekoefening en turnde de gehele wedstrijd zonder grote misstappen. Het spiralen op een te gladde vloer was lastig, maar ze heeft toch vele spiraalonderdelen kunnen tonen aan de zeer strenge jury. Merel is ook assistent coach en opkomend jurylid binnen de Rhönradsport.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.