sabine uitslag niet in gemeenteraad olst wijhe

“Ik trek het praktisch gewoon niet. Een baby, een opbouwend bedrijf. Ik heb echt de tijd niet,” stelt Uitslag in een reactie. “Maar ik vind het fantastisch dat er ruim 400 mensen op mij gestemd hebben en ik beloof dat die stemmen goed terecht gekomen zijn.”

Voor Uitslag is er ook nooit sprake van geweest dat ze zitting in de politiek van Olst-Wijhe zou nemen. “Dat heb ik nadrukkelijk aangegeven toen ik gevraagd werd om lijstduwer te worden. Ik kan het gewoon niet waarmaken. Maar let wel: Ik voel me absoluut niet te goed voor de gemeenteraad, dat wil ik gezegd hebben.” Uitslag ziet wel een adviserende rol voor zichzelf weggelegd, omdat ze als Tweede Kamerlid zorg in haar portefeuille had. “Die kennis en kunde stel ik uiteraard ter beschikking. Die zal ik actief inbrengen. Er komt erg veel op gemeenten af.”

Ook kijkt Uitslag naar de persoon die buiten de boot valt als ze haar voorkeurszetel claimt: Lisanne Spanbroek. “Zij is echt een geweldige vrouw, zij verdient die plek en is er helemaal klaar voor.”

Uitslag wil de mensen die op haar gestemd wel bedanken voor het vertrouwen. “Het is een fantastische eer.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.