rohda werkt aan selectie volgend seizoen

De eerste drie aanvullingen lijken echter al klaar te staan om hun opwachting te maken: Uit eigen opleiding komen Aron Wierenga, Max Kiekebosch en Orveo Ubbergen. De technische staf van Rohda heeft te kennen gegeven aan verdere uitbreiding van de selectie.

Tijdens de wintermaanden heeft Rohda Raalte de contouren van het eerste elftal voor het nieuwe seizoen voor een groot deel bepaald. Uitgangspunt is de doelstelling om met attractief voetbal mee te doen in de top (bovenste vijf) van de hoofdklasse en daarbij oog te hebben voor de inpassing en doorstroming van eigen opgeleide spelers. De hoofdmacht moet daarbij een Sallandse uitstraling hebben.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.