rohda treft gelijkwaardig alverna

Rohda Raalte neemt het zondag op tegen Alverna. Een min of meer gelijkwaardige ploeg, stelt Kick Maatman. ”Alverna, waar we uit met 2-1 verloren is een goed voetballende ploeg die min of meer gelijkwaardig is aan ons. Grote verschil is echter dat Alverna gedurende bijna de hele competitie boven ons heeft gestaan. Aanstaande zondag krijgen we de mogelijkheid om boven Alverna te komen op de ranglijst.”

Na het 3-3 gelijkspel tegen Hercules van afgelopen weekend, ligt de focus weer op de nabije toekomst. “Afgelopen zondag was een prima wedstrijd met uiteindelijk een goed resultaat waar we vertrouwen uit kunnen putten. Natuurlijk blijft het ‘als dit’ of ‘als dat’ nog even hangen, maar na de gezamenlijke analyse zijn we tot de conclusie gekomen dat het een prima resultaat is,” aldus Maatman.

Na de wedstrijd zondag hoopt Rohda boven Alverna te staan. “Bij winst gaan we ze voorbij en dat zal onze intentie zijn. Na de winterstop draaien we uitstekend en dat willen we graag vervolgen. Dit zal nog steeds zonder de blessuregevallen Rick Vleems en Jordy Bloo zijn. Daarentegen zal ten opzichte van de wedstrijd tegen Hercules Maurice Tepperik weer terugkeren na zijn schorsing.”

De aftrap is zondagmiddag om 14.00 uur op sportpark Tijenraan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.