rohda treft best voetballende hoofdklasser

Rohda Raalte neemt het zondagmiddag in Utrecht op tegen Hercules. Volgens Rohda Raalte-trainer Kick Maatman is de tegenstander van zondag de ‘best voetballende ploeg uit de Hoofdklasse C’. “Ze hebben een goede spelopvatting en veel gevaar en mogelijkheden in de voorste linie.”

Rohda ging in eigen huis in blessuretijd met 0-1 onderuit. “In de thuiswedstrijd benutten wij de drie kansen die we kregen niet. Vervolgens was het één van de invallers die in de blessuretijd toesloeg, waardoor we met 0-1 verloren. Dat was zuur en tekenend voor de fase waar we toen in zaten. Inmiddels hebben we de nodige punten gepakt na de winterstop en weten we het net nu wel te vinden.”

Maatman reist zondag dan ook met veel vertrouwen met zijn ploeg af naar Utrecht. “De afgelopen wedstrijd tegen de Bataven geeft ons veel vertrouwen richting Hercules. Het zou mooi zijn als we ook bij de koploper resultaat kunnen boeken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.