roalter wind veel opgehaald bij afhaalpunten

Na amper twee dagen is te zien dat het nieuwe ‘afhaal’ concept van het tijdschrift Roalter Wind een succes is. Het is de eerste week dat Roalter Wind kan worden afgehaald bij de erkende Afhaalpunten. Op de website roalterwind.nl is een handig overzicht te vinden van deze adressen.‘De mensen die het blad ophalen gaan het ook echt lezen’, vertelt Haarco eigenaar Huub ter Haar, ‘en bij huis aan huis verspreiding moet je nog maar afwachten hoeveel daarvan echt onder de aandacht van de mensen komt.’

Het is woensdagmiddag en een mevrouw komt binnen bij Haarco aan de Marktstraat in Raalte. Ze kijkt om zich heen. Ter Haar vraagt of hij kan helpen. De dame laat de grote Roalter Wind advertentie uit Salland Centraal zien. ‘Ja, mijn man had het gelezen en ik moest toch naar Raalte dus haal ik eerst even dat blaadje op.’ Huub overhandigt de laatste editie van Roalter Wind en mevrouw Tijs uit Heeten verlaat tevreden de winkel. ‘Gisteren had ik ook al een boel mensen’, vertelt Ter Haar, ‘behalve met de Roalter Wind ging er ook iemand met een nieuwe deurmat naar huis.’

Er zijn ook in de dorpen waar nog geen of heel weinig erkende Afhaalpunten zijn, ‘erkende Leespunten’ aangewezen. Dit zijn bijvoorbeeld buurthuizen, bibliotheken en wachtkamers van dokters en tandartsen. ‘Er hebben zich inmiddels al spontaan ondernemers aangemeld om ook erkend Afhaalpunt te worden,’ aldus een tevreden Maarten Metz. ‘We zien dat als een compliment voor de vrijwilligers die het blad maken.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.