roalter wind vanaf 24 maart gratis af te halen

‘Het zal even wennen zijn en we zijn benieuwd in hoeverre onze lezers die moeite willen doen.’ Roalter Wind-vrijwilliger én journalist Rudi Buitenkamp is de eerste om te bekennen dat hij ‘geen flauw idee’ heeft of het nieuwe concept gaat werken.

‘Roalter Wind huis aan huis in de hele gemeente Raalte verspreiden was financieel niet meer verantwoord,’ voegt ‘regelneef’ én mede-oprichter Roné van der Vliet er aan toe. ‘Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Met dit nieuwe afhaal-concept hopen we succes te hebben zodat we Roalter Wind kunnen blijven maken.’ Zelf benoemd ‘creative director’ Maarten Metz is zeer tevreden over het nieuwe nummer. ‘We hopen weer wat onderwerpen voor het voetlicht te brengen die anders in de schaduw van de waan van de dag wat onderbelicht waren gebleven.’

Erkend Afhaalpunt

Vanaf maandag 24 maart is Roalter Wind nummer 14 gratis af te halen bij de zogenaamde ‘erkende Roalter Wind Afhaalpunten’.

Roalter Wind is ook af te halen in hartje Roalte. Huub ter Haar van Haarco was een van de eerste ondernemers die ja zei tegen het aanbod om ‘erkend Afhaalpunt’ te worden. Haarco is trouwens een adverteerder van het eerste uur. Bij de start van dit magazine in december 2010 prijkte zijn advertentie al op de achterzijde. We hopen dat onze lezers de weg naar dit afhaalpunt weten te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.