roalter wind spreekt prominente raaltenaar

‘Raalte hoeft niet bang te zijn dat ik hier ga solliciteren’

Roalter Wind-journalist Buitenkamp was verrast toen zijn gast binnen kwam voor het interview in een van de vele horecagelegenheden in Raalte. “Lopen kon je het niet noemen. Ik zou het meer als “schrijden” omschrijven”, aldus onze scribent die danig onder de indruk was. Oudere Raaltenaren kunnen hem nog kennen uit de tijd dat hij in de Koestraat op straat speelde. In Roalter Wind is te lezen hoe dit ketelbinkie van de gemeentepolitiek in korte tijd uitgroeide tot een publiek figuur met koninklijke allure…

Erkend Afhaalpunt

Vanaf maandag 24 maart is Roalter Wind nummer 14 gratis af te halen bij de zogenaamde ‘erkende Roalter Wind Afhaalpunten’. Dan lees je ook met wie we gesproken hebben voor de zogenaamde coverstory.

HOFinSalland is een van de meer dan twintig adressen met het predicaat ‘erkend Afhaalpunt Roalter Wind’. Directeur Jos van der Born hoefde hier niet lang over na te denken. “Roalter Wind past prima bij onze doelgroep: kritisch, origineel en nieuwsgierig. Ik denk dat we onze theaterbezoekers een groot plezier doen als ze na afloop van hun bezoek de Roalter Wind kunnen meenemen naar huis. Maar,” benadrukt hij, “ook tijdens kantooruren kan iedereen de Roalter Wind bij ons afhalen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.