Home / archiefcentraal / roalter wind er is maar een tweede plaats

roalter wind er is maar een tweede plaats

Roalter Wind journalist Karin de Graaff was een week na de Olympische Spelen getuige van de huldiging van Jan Smeekens. Samen met vele anderen stond ze te zwaaien met haar oranje ‘trots op Jan’ vlaggetje. Tot haar grote verbazing verschenen tijdens de huldiging nog twee Olympische medaille-winnaars op het podium. De Graaff, een echte import Sallander, was aangenaam verrast. Vooral ook omdat het om een sporter ging wiens naam zij de afgelopen jaren regelmatig op Radio Tour had gehoord. In de nieuwe Roalter Wind gaat ze op zoek naar het verhaal achter die andere zilveren Olympische medaille: waarom goud en geen zilver?

Erkend Afhaalpunt

Vanaf maandag 24 maart is Roalter Wind nummer 14 gratis af te halen bij de zogenaamde ‘erkende Roalter Wind Afhaalpunten’. Dan weet je ook alles over de zilveren medailles met een gouden randje.

Dick Middag, eigenaar van Dicks Fietsen uit Heino (voorheen Bikelife), hoefde niet lang na te denken toen hij gevraagd werd ‘erkend Roalter Wind Afhaalpunt’ te worden. ‘Het enthousiasme waarmee Roalter Wind wordt gemaakt werkt aanstekelijk. De lol spat er van af en daar wil ik graag aan bijdragen.’ Als wielerliefhebber is Dick natuurlijk ook enorm nieuwsgierig naar het verhaal achter de zilveren wieler-medaille. ‘Het is alweer een tijdje geleden maar ik herinner het me nog goed!’

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.