Home / archiefcentraal / riool kiezebos al jaren verkeerd aangesloten

riool kiezebos al jaren verkeerd aangesloten

De bewoners hebben deze week allemaal een brief gekregen van de gemeente waarin dit werd medegedeeld.

“Ik herinner me nog goed de dreigbrieven en dwangsommen van de gemeente Raalte toen ik mijn iIBA een week te laat had geïnstalleerd”, reageert een boze bewoner van de wijk. “En nu is dus duidelijk dat in de bebouwde kom het oppervlaktewater al jarenlang vervuild wordt. En dat ook nog in een wijk waar kinderen spelen. Natuurlijk spelen die in, om en met het water. Bah! En het is al geen water wat heel hard stroomt…”

Aannemersbedrijf Nexus uit Nijverdal gaat de foutieve aansluitingen corrigeren. Dit vindt voor het grootste gedeelte plaats op openbaar terrein. Omdat de hoofdriolen in de rijbaan liggen, moeten wegen en voetpaden deels opengebroken worden.

Binnen enkele weken informeert aannemer Nexus de bewoners daar waar de riolering gecorrigeerd moet worden. “Ik ben benieuwd wat dit geintje weer gaat kosten. En ik vraag me af, ‘waar betaal ik dan rioolheffingen voor’?

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.