Home / archiefcentraal / ribw presenteert resultaat nldoet

ribw presenteert resultaat nldoet

Aan Inge Nooijen, senior-consulente van het WMO-loket Dalfsen, was gevraagd het geheel te onthullen, wat ze met veel plezier deed. Door de onthulling kwam een pracht van een windmolen en de naam Molnhoek in mozaiekvorm tevoorschijn, en zullen in de toekomst passanten van het gebouw ons aandeel in NL doet kunnen zien en het hopelijk net zo mooi vinden als de makers ervan. Gezien het resultaat zijn de bewoners van het RIBW gemotiveerd om ook volgend jaar weer hun aandeel in NL-doet te leveren.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.