relatieplanet singlesfeest in lampe

Voor ‘Members’(leden) en niet-members van Relatieplanet.nl en voor singles en niet-singles, want iedereen is van harte welkom, zo benadrukt Leeren Lampe-exploitant Joop van den Enk. Hij tekent samen met de al 11 jaar succesvolle datingsite voor de organisatie. Tijdens enkele recente ‘Singlesfeesten’ in Hoofddorp heeft Van den Enk met eigen ogen gezien hoe veel singles op deze plezierige avonden een grote kans op een leuke ontmoeting krijgen. Daarnaast zijn het vooral ook mooie en bruisende feesten.

Ook in De Leeren Lampe zal dat 29 maart niet anders zijn. De vier grote zalen van het Raalter uitgaanscentrum krijgen allemaal een heel eigen sfeer. Die varieert van druk en swingend door optredens van de band ‘Grooveline’ en live dj’s tot de rustige en relaxte stemming in cocktail- en wijnbars.

“Nieuwe, aardige en interessante mensen ontmoeten, voor een vriendschap of een relatie, dat staat op elk Singlesfeest centraal. Verreweg de meeste bezoekers van de feesten in Hoofddorp zijn single, 70 tot 80 procent. Van deze groep komt ongeveer de helft ook alleen naar het feest. Hun vrienden, familie en collega’s met een relatie zijn vaak te druk met andere zaken, zeker in de leeftijdscategorie vanaf 30 jaar. Juist daarom is dit Singlesfeest bijzonder geschikt om spontaan en ongedwongen andere singles te leren kennen. Het maken van nieuwe vriendschappen en het opbloeien van liefde gaat hand in hand. Mensen met een relatie worden overigens zeker niet geweigerd. Zij vergezellen vaak een single vriend of vriendin. Ook voor hen is het een gezellig avondje uit,” zo weet Daphne Koelewijn, eventmanager van Relatieplanet.nl .

Net als in Hoofddorp bestaat op 29 maart ook in Raalte de mogelijkheid voor een speciale speeddate. Deelnemers daaraan kunnen een tiental mannen of vrouwen, steeds enkele minuten, in een rustige omgeving in De Leeren Lampe kort ontmoeten om te zien of er direct al een echte klik is. Om daaraan mee te kunnen doen is voorinschrijving (via de site van Relatieplanet.nl) gewenst. Op de zaterdagavond zelf kunnen bezoekers zich hiervoor alleen nog in beperkte mate opgeven.

Volgens Raaltenaar Van den Enk is de situatie in de Randstad wat anders dan in Oost- en Noord-Nederland. “Zeker op het platteland is hier wat meer schroom om als single op stap te gaan. Een goede vriend van mij is alleen en gaat regelmatig naar allerlei feesten. Hij voelt dan vaak een drempel die hij moet overwinnen. Terwijl hij vervolgens van andere singles juist te horen krijgt hoe dapper hij is om alleen te gaan. Voor die grote groep singles is dus de drempel om alleen ergens heen te gaan, te hoog. Volgens hem zijn er alleen al in de Sallandse gemeente Raalte minstens 5.000 mannen en vrouwen alleen, maar ziet hij de meesten daarvan eigenlijk nooit in het uitgaansleven. Die zitten thuis maar zouden best iets leuks willen doen. Daarom zullen we er alles aan doen om te zorgen dat ze zich die zaterdagavond hier heel erg welkom voelen. Daarvoor zetten we bij de entree vriendelijke gastvrouwen in. Zij zullen iedereen ontvangen en zorgen dat zo’n bezoeker of bezoekster zich direct thuis voelt. Natuurlijk kunnen ze hun vrienden en vriendinnen met of zonder een relatie meenemen, want het wordt een geweldig leuk feest. ”

Bij Relatieplanet.nl is bewust gekozen voor De Leeren Lampe in Raalte omdat steeds meer ‘Members’ uit Oost- en Noord-Nederland vroegen of de gezellige feesten zoals in Hoofddorp niet ook in de eigen regio georganiseerd konden worden. De grote bekendheid als regionaal uitgaanscentrum, de vriendelijke en sfeervolle uitstraling van het huidige eventcenter en de behoorlijk centrale ligging van Raalte in de driehoek Zwolle-Deventer-Almelo hebben de keuze op De Leeren Lampe doen vallen. Omdat veel bezoekers uit een groot gebied worden verwacht, zijn er onder meer aantrekkelijke arrangementen met bijvoorbeeld taxivervoer en hotelovernachtingen beschikbaar.

De voorverkoop van entreekaarten is inmiddels gestart. Voor de aantrekkelijk geprijsde maar inmiddels niet meer beschikbare ‘early birds-tickets’ was de animo behoorlijk groot. Behalve in de voorverkoop via Relatieplanet.nl of De Leeren Lampe zijn er ook op deze zaterdagavond zelf nog entreekaarten te koop. Alle info is te vinden op staging2.relatieplanetsinglesfeest.nl

Datum: 29 maart 2014

Tijd: 21.00 – 3.00uur

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.