rapalje inspireert met keltische melodieen

Rapalje heeft afgelopen vrijdag opgetreden in het Hof theater in Raalte. De groep deed zijn best om het publiek erbij te betrekken, want iedereen kon mee dansen. De muzikanten van Rapalje spelen Keltische Folk. Met hun wilde haren en middeleeuwse kilts inspireren ze het publiek. Rapalje staat bekend om gevoelige ballades, vurige liederen en levendige Keltische melodieën.

Een concert van Rapalje is als een reis door de tijd met herkenbare losbandigheid en ruwe levenswijze. Keltische folk uit Ierland en Schotland, met af en toe een Nederlandse folktune ‘met een verschil’, is wat de Nederlandse band Rapalje uitvoert. Raplje is een groep uit Sappemeer en deed de winter tour Hearts of steel 2. Raplje bestaat uit Dieb, William, Davis, Maceál.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.