ralda vaker naar het buitenland

Na een jaar zonder buitenlandse reis timmert dansgroep Ralda in 2014 flink aan de weg. Dit jaar wil Ralda naar meerdere buitenlandse festivals en voorbereiding voor drie reizen druk gaande: Polen, Duitsland en Wit-Rusland.

Op dit moment worden deelnemerslijsten samengesteld en voor alle drie de reizen ziet het er goed uit. En deze drie reizen zijn nog maar het begin, want Ralda wil voortaan veel vaker naar het buitenland. Onder de deelnemers zitten niet alleen eigen leden van Ralda, maar ook oud-leden en zelfs niet-leden: dansers die in het verleden al vaker met Ralda op reis zijn geweest en dansers uit de wijde omtrek die graag een keer met Ralda mee op reis willen.

Alle geïnteresseerde niet-leden staan op de “festivallijst“ en dit bestand groeit nog steeds, veelal door mond-tot-mondreclame. Veel mensen vinden het een geweldig initiatief om op deze manier in de gelegenheid te zijn om vaker naar een buitenlands festival te gaan en willen graag op deze lijst staan. Ralda maakt het zo mogelijk om telkens weer met een grote groep de Nederlandse dans en muziek in het buitenland te promoten en te laten zien dat de Nederlandse folklore rijk is aan tradities, prachtige muziek en unieke dansen en helemaal niet saai hoeft te zijn.

(Oud-)dansers die geïnteresseerd zijn om ook deel te nemen, maar nog niet benaderd zijn, kunnen contact met ons opnemen voor meer informatie: info@ralda.nl

Volg Ralda ook op Facebook: staging2.facebook.com/RaldaNL

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.