rachel louise bij culture club de haere

De Utrechtse Singersong writer Rachèl Louise zingt zondagavond 30 maart het torentje van het dak bij Culture Club de Haere. Rachèl Louise zingt nummers van haar debuutalbum ‘Be Your Own Cheerleader’ dat in oktober 2012 is verschenen.

De songs die Rachèl Louise brengt zijn onmiskenbaar van haar hand, toch krijg je veel variatie te horen. ‘Save Me’ wordt gedragen door het gitaargeluid, ‘Not with me’ wordt op piano gebracht en raakt je tot in je ziel. ‘Just a few’ daarentegen zwelt aan, waaiert wijds uit en blaast je omver. De getalenteerde Rachèl Louise kan het allemaal en neemt je mee in haar songs.

De half Nederlandse, half Amerikaanse singer-songwriter volgde vanaf haar 17e een opleiding aan het Musician Institute in Hollywood. Na een teleurstellende ervaring aan het conservatorium besloot ze fulltime muzikant te worden. In 2012 stond Rachel Louise in de finale van de Utrechtse Popprijs. Met haar single’s ‘Take your Place’ en ‘Just a Few’ is ze doorgedrongen op 3FM.

Rachèl Louise staat zondagavond 30 maart op het podium bij Culture Club de Haere, Haereweg 4, 8124 PJ Olst. Kaarten kosten 7,50 euro. Reserveren kan door te mailen naar info@cultureclubdehaere.nl.

Kaarten zijn ook tijdens openingstijden aan de kassa te verkrijgen of op de avond zelf aan de deur. Meer informatie? staging2.cultureclubdehaere.nl of staging2.rachellouisemusic.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.