raalter bomen zoekt gespreksleider werkgroep

Raalter Bomen zoekt hulp. De stichting is op zoek naar een onafhankelijk persoon die als gespreksleider een nog op te richten werkgroep van Raalter Bomen wil leiden. De werkgroep moet uiteindelijk een plan van aanpak maken om een Raalter groen- en bomenbeleid aan de politiek te presenteren.

“De doelstellingen zijn nog bespreekbaar,” laat Rob Poelman van Raalter Bomen weten. De Heinoër hoopt dat organisaties als INV Raalte en Groei & Bloei zich bij hem aan zullen sluiten.

Eerder vandaag meldden we dat Raalter Bomen een rechtspositie had verworven door zich aan te sluiten bij de landelijke bomenstichting. Die samenwerking is op het laatst stukgelopen, omdat de bomenstichting op het laatst de keutel introk. De stichting kon zich niet vinden in een aantal standpunten Raalter Bomen. Wel heeft de contactpersoon van de bomenstichting zijn blijvende steun aan Poelman toegezegd.

Wil je helpen bij de totstandkoming van de werkgroep van Raalter Bomen? Of zie je jezelf wel als de gespreksleider? Mail dan even naar info@raalterbomen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.