raalte krijgt tattooshop

Richard Tervelde (Diepenveen) zal het zakelijke gedeelte van Skin FX voor zijn rekening nemen. Dennis Schrage (Deventer) neemt het tatoeëren voor zijn rekening.

“Hij tatoeëert al een aantal jaren,”vertelt Tervelde over zijn compagnon. “Hij is begonnen met graffiti en airbrushen. Hij kan van kinds af aan al heel goed tekenen. Op een gegeven moment heeft hij de overstap naar tatoeëren gemaakt. Begonnen op een zolderkamertje, maar inmiddels wordt hij door gerenommeerde artists als groot talent gezien. Hij zou wel eens een van de beste van Nederland kunnen worden.”

Op de vraag of de artist die binnenkort in Raalte aan de slag gaat ook specialiteiten heeft, luidt het antwoord: “Hij kan eigenlijk alles. Het grovere werk als ‘old school’, maar hij is ook heel goed in het strakkere werk. Hij is heel goed in portretten, hij kan een foto zo als tattoo overzetten.”

Skin FX huurt het pand via Hannink Makelaars van Peter Veldmaat, in Raalte bekend van Bloemen Korbeld. “Hij is heel enthousiast over onze plannen,” stelt Tervelde. Het pand waarin Skin FX zich vestigt, ondergaat nu nog een flinke verbouwing. “Het wordt een strakke, hygiënische shop. Echt toegankelijk voor iedereen.

Overigens kun je er straks niet alleen voor het zetten van tattoos terecht, ook kun je je laten laseren. Dat wil zeggen dat je oude tatoeages weg laat halen.

Skin FX opent op 7 april aan Domineeskamp 12a in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.