push ups op de gekste plekken

Necknomination heeft een gezonde opvolger, waarvoor wij even geen naam konden verzinnen. Onder de noemer Nomination Push & Pay doet het de ronde op internet. In plaats van op een gekke manier een halve liter bier naar binnen te tikken, is nu de rage om op de gekste plekken tien keer op te drukken. Oscar Duteweerd van Lifestyle Centre in Raalte doet er vrolijk aan mee.

Opdrukken in een politiecel? Jawel hoor, Koen Bosch deed het. Opdrukken in de Jumbo, tussen het winkelend publiek? Ja, Michel Nijmeijer is er gek genoeg voor.

Duteweerd zelf kan natuurlijk niet achterblijven. In een volle sportschool toont hij zijn kunstje en daarna verorbert hij nonchalant een mandarijntje.

Wie de push-ups heeft gedaan, mag op Facebook anderen nomineren die hetzelfde kunstje moeten flikken.

Duteweerd nomineerde onder meer Olympiër Jan Smeekens. Tot op heden hebben we van hem nog geen push-ups gezien. Kom op Jan! Raalte heeft je zo’n mooie huldiging gegeven. Daar willen wij je push-ups voor terug. En op ludieke wijze ook. Glijdend op handen en voeten over het ijs je push-ups doen?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.