prowork bedrijfskleding en promotieartikelen

Sinds begin 2014 is Tino Nijland aan de Tjalkstraat 9 te Raalte actief als totaalleverancier voor bedrijfskleding, promotionele textiel en relatiegeschenken. Na twintig jaar ervaring in deze branche heeft Tino met de oprichting van zijn bedrijf ProWork Salland de stap tot het zelfstandig ondernemerschap genomen. De eerste maanden zijn veelbelovend verlopen en Tino ziet de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet.

“Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact met mijn klanten. Waar mogelijk kom ik dan ook op locatie om professioneel advies te geven en de bedrijfskleding te tonen en te passen. Tevreden klanten, daar draait het om! Daarom hanteer ik naast een persoonlijke aanpak concurrerende prijzen, prima service en een no-nonsense mentaliteit. ProWork Salland levert uitsluitend business to business aan diverse sectoren, zoals de bouw, industrie, transport, automotive en onderwijsinstellingen. Maar ook de zorgsector weet mij te vinden, want momenteel mag ik voor Zorggroep Raalte een mooie opdracht realiseren.”

Kundig, betrouwbaar en resultaatgericht levert ProWork Salland maatwerk in bedrijfskleding. Ook is het mogelijk om met een logo, afbeelding of tekst de ruime keuze aan promotionele textiel en relatiegeschenken de gewenste uitstraling te geven. Medio dit jaar beschikt ProWork Salland ook over een eigen webshop (staging2.proworksalland.nl) met een selectie van de aangeboden producten. Inmiddels is ProWork Salland dealer van bekende merken, zoals o.a. Hydrowear en Helly Hansen workwear.

Heeft u wensen op het gebied van bedrijfskleding, promotionele textiel en relatiegeschenken? Maak dan een afspraak met Tino Nijland van ProWork Salland voor een professioneel advies over de mogelijkheden die het beste passen bij uw bedrijf en budget.

ProWork Salland

Tjalkstraat 9

8102 HG Raalte

M: 06-36305559

E: info@proworksalland.nl

I: staging2.proworksalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.