primeur voor popkoor swingtime

Het Dedemsvaartse popkoor Swingtime heeft de primeur om als eerste een optreden te verzorgen in de Troonzaal van het nieuwe multifunctioneel centrum ‘De Baron’ in Dedemsvaart. Op 4 en 5 april geeft het koor, o.l.v. Luko Hans, een tweetal concerten met als thema ‘Feelings’.

Popkoor Swingtime stoomt op naar haar 20 jarig bestaan en kent al jaren een groeiende prestatiecurve qua koorzang. De constante bezetting van rond de 50 leden met een goede mix van stemgroepen is een van de sleutels van dit succes. Tevens beschikt het koor over een aantal gouden kelen die als solist het koor extra glans geven. Voor het optreden in De Baron is louter gekozen voor koornummers uit het brede repertoire. Zo kunt u o.a. genieten van Viva la Vida, Just give me a Reason, Pak maar mijn Hand, Vivo per Lei en Angels. Voor de solo’s zijn de winnaars van de ‘Una Voartse Voce Particolare’, Mariska Schagen, Jeanine Willems en Harry Bijker uitgenodigd. De p.r. vermeld met trots dat eerst en laatst genoemde deel uit maken van het koor. Muzikaal worden koor en solisten ondersteund door de band ‘Memory Lane’. Tijdens een repetitiesessie bleek de chemie tussen musici en koor uitstekend te matchen. Demonstraties van Dansschool Drenth vervolmaken dit programma. Ladyspeaker Lidy Veltink is de verbindende factor tussen al deze optredens. Meer info vind u op de website staging2.koorswingtime.nl

Popkoor Swingtime complimenteert Dedemsvaart met deze fraaie theaterzaal in het multifunctionele centrum. Samen met het pittoreske podia van De Gashouder vormt het een fraaie aanvulling voor culturele uitingen van plaatselijk, regionaal en landelijk talent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.