Home / archiefcentraal / potgrond compostactie heeten sportief geslaagd

potgrond compostactie heeten sportief geslaagd

Heetenaren zijn bekend met de potgrond-compostactie van Heeten Sportief in de nawinter, net voordat de lente begint. In samenwerking met CAVV Zuid-Oost Salland hebben ze tot en met afgelopen weekend deze succesvolle actie gevoerd. Voor Heeten Sportief levert deze actie een leuk buffertje op.

Heeten Sportief is van oorsprong een gymnastiekvereniging en heeft inmiddels meerdere disciplines onder zich. Omdat zaalsport voor een vereniging heel wat kosten met zich meebrengt, is het zaak om structureel het huishoudboekje op peil te houden. De potgrond-compostactie doet voor Heeten Sportief dan ook jaarlijks een duit in het zakje.

Hoewel de actie elk jaar veel vraagt van de leden, lukt het steeds om de klus te klaren. In nauwe samenwerking met CAVV Zuid-Oost Salland worden zowel kleine zakken compost als grote zakken potgrond aangeboden. Op zaterdag 1 maart zijn de zakken op de adressen afgeleverd.

Lees ook

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.