poll ik weet al op wie ik ga stemmen

Nog een weekje te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen. Al weken voeren de partijen campagne om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Zaterdag gingen de partijen de straat op om hun standpunten tentoon te spreiden.

VVD en PvdA plantten hun campagnekaravaan midden in Raalte, terwijl Gemeentebelangen Raalte drie kernen aan deed. Wie honger had deed er verstandig aan om even bij de liberalen te blijven hangen: ze deelden gehaktballen uit. D66 Olst-Wijhe trok er op uit met een toektoek. PvdA Olst-Wijhe ging van deur tot deur.

Sommige stemmers kiezen elke verkiezing een vaste partij, anderen gaan overstag omdat ze een gehaktbal krijgen. Maar er zijn nog genoeg mensen die geen idee hebben op welke partij ze gaan stemmen. En daarom de poll van deze week: ‘Ik weet al op wie ik ga stemmen!’ Ga naar staging2.sallandcentraal.nl en breng je stem uit!

Afgelopen week vroegen we de bezoekers van onze site of ze alle verkiezingsprogramma’s lezen. Waarschijnlijk was niet iedereen even eerlijk, want 22 procent van de deelnemers aan de poll gaf aan dat ook daadwerkelijk te doen. De overige 78 procent van de stemmers was wel eerlijk.

Eens: 22%

Oneens: 78%

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.