pikeys winnen badminton stratentoernooi

Badmintonvereniging BC Hoogerheyne heeft afgelopen donderdagavond het Ford Lindeboom-stratentoernooi gehouden. Er hebben 13 teams van geoefende (camping-)amateurs meegedaan aan het toernooi. De eerste 3 plekken werden in een onderling duel uitgevochten tussen de teams Pikey’s(1), Pluimvee(2) en Ta-Ta Het Golden Team(3).

De teams hadden de meest uiteenlopende en originele teamnamen zoals; Timulazu, De Beknobte Brinkies, Pluimvee, Marsschot, Ta-Ta Het Golden Team en De Koekenbakkers. Na de korte uitleg gingen alle teams fanatiek van start. Na de professionele toss barstte de strijd om elk punt los. Er werd gedoken, gemist, gesmasht, gezweet maar bovenal genoten.

De insteek van het toernooi is ‘meedoen is belangrijker dan winnen’, maar een prijs uitgereikt krijgen was toch ook wel leuk, al was het maar de poedelprijs. Die laatste eer viel team De Klaprozen te beurt.

Terwijl de spelers aan het douchen waren, maakte de organisatie en sponsor Herman Lindeboom zich op voor de ceremonie protocollair in Sportcafé Time Out. De prijzen werden in ontvangst genomen en er is nagekaart onder het genot van een borrel en een snack. Het werd een lange gezellige derde helft, want dat hoort ook bij badminton.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.