penningmeester graait uit kas zwabberaars

Om wat voor bedrag het exact gaat, wil Egbertzen niet zeggen: “Een bedrag van vijf cijfers. We hadden eigenlijk afgesproken om hier niet mee naar buiten te treden, we willen ook niet dat het een schaduw over carnaval werpt. Het is gebeurd en we hebben afgesproken om van carnaval een knalfeest te maken. En ik verzeker je: Dat is gelukt. We hebben een supercarnaval gehad, bomvolle avonden. Vanmiddag gaan we patat baken bij Robby’s en daarna kindercarnaval vieren.”

Als het verdwenen geld niet terugkomt bij de Zwabberaars, betekent dat overigens niet dat de Raalter carnavalsvereniging in financiële problemen komt. “We zijn gezond genoeg, we hebben hele goede sponsoren,” aldus Egbertzen. “Een Zwabberaar gaat altijd door.”

De penningmeester is nadat hij op non-actief is gezet, niet meer bij de vereniging gesignaleerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.