pasavond wielerkleding sallands mooiste

In 2012 vond de eerste editie van Sallands Mooiste plaats. De routes werden door alle deelnemers geprezen en het evenement werd ook door de Nederlandse Toer Fiets Unie opgemerkt. Door de goede organisatie en de prachtige routes kreeg Sallands Mooiste al na zijn tweede editie in 2013 de status van Nationale Klassieker op de NTFU kalender.

De organisatie verkiest kwaliteit boven kwantiteit. “We hebben liever 1000 deelnemers die na afloop razend enthousiast zijn, dan 5000 deelnemers die het evenement niet als iets bijzonders hebben ervaren”, aldus de organisatie. “Dit neemt echter niet weg dat we het de komende jaren groots aan gaan pakken.”

Fietsliefhebbers uit Haarle en omstreken kunnen zich nu daarom aanmelden als ‘Vriend van Sallands Mooiste’. Veel fietsers hebben zich al aangemeld. Voor 7,50 euro per jaar kun je al aangesloten worden bij de Vrienden van Sallands Mooiste. Op deze manier kun je kosteloos deelnemen aan clinics en workshops gedurende het hele jaar.

Voor deze bijdrage kun je ook de hoogwaardige wielerkleding van SaMo aanschaffen tegen een aantrekkelijk bedrag. Zo kost de zomerset (shirt met korte mouw en korte fietsbroek met goede zeem) 90 euro en de winterset slechts 100 euro. De set voor de koudere tijden van het jaar bestaat uit een shirt met lange mouwen en een lange fietsbroek. De kleding is er voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Wanneer je een lidmaatschap afsluit voor 45 euro per jaar, kun je van een aantal extra voordelen profiteren. Voor dit bedrag meldt SaMo jou aan als lid van de NTFU en worden al jouw fietsen automatisch verzekerd via de NTFU fietsschadeverzekering. Daarnaast ontvang je de uitgebreide NTFU kalender en krijg je iedere twee maanden Fietssport Magazine. Daarbij krijg je korting op de inschrijving van ruim 3500 toertochten via het ‘Scan and Go’ systeem.

De pasavond voor de unieke fietskleding van Sallands Mooiste vindt plaats op woensdag 5 maart in Sportorant Sprengendal, de horecagelegenheid van de sporthal in Haarle. Het begint om 19.30 uur en zal rond de klok van 21.00 uur zijn afgelopen. Ga voor meer informatie over Sallands Mooiste naar

staging2.sallandsmooiste.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.