partijen voeren campagne in het zonnetje

Nog maar elf dagen tot de gemeenteraadsverkiezingen. Het is voor politieke partijen dus hoogtij in de campagne. Zaterdag gingen verschillende lokale partijen de straat op, om hun standpunten tentoon te spreiden onder met name bezoekers van winkels in de verschillende kernen.

VVD en PvdA plantten hun campagnekaravaan midden in Raalte, terwijl Gemeentebelangen Raalte drie kernen (Heino, Raalte en Luttenberg) aan deed. Wie honger had deed er verstandig aan om even bij de liberalen te blijven hangen: ze deelden gehaktballen uit.

D66 Olst-Wijhe trok er zaterdag op uit met een toektoek. PvdA Olst-Wijhe trok van deur tot deur om hun standpunten kenbaar te maken.

Raalter Bomen, geen politieke partij, maar wel met politieke agenda, houdt zaterdag een inloopdag in het Natuurlijk Huus in Raalte. Raalter Bomen vraagt aandacht voor het belang van bomen in de gemeente Raalte en hoopt in de campagnetijd genoeg toezeggingen te krijgen van politici zodat er een monumentale bomenlijst in Raalte komt. Tot op heden wilden de politici daar nog niet aan, maar als we Rob Poelman (de grote kracht achter Raalter Bomen) mogen geloven heeft hij aantal partijen om.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.