overhandiging jubileumboekje obs nieuwebrug

Vorig jaar, op 25 mei 2013, werd er een reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten gehouden van de O.B.S. Nieuwebrug (Ommen). De school bestond toen 150 jaar. De reünie was zeer geslaagd en er kan worden terug gekeken op een geslaagde dag. Tijdens deze reünie lagen er klassenfoto’s van 1928 tot heden. De oud-leerlingen en –leerkrachten werden verzocht om deze foto’s te voorzien van namen. De reünie-commissie heeft daarna alle foto’s gebundeld in een mooi boekwerk. Dit boekwerk werd afgelopen week door de reünie-commissie overhandigd aan mevrouw G. Gerrits-Timmerman en de heer W. Zwinselman, de twee oudste oud-leerlingen van de school. De overhandiging vond plaats bij de O.B.S. Nieuwebrug, voor de foto van de huidige leerlingen gemaakt tijdens het jubileum, die hierop staan in de klederdracht van vroeger. Alle aanwezige reünisten hebben inmiddels een boekje ontvangen. Er zijn nog een paar exemplaren over. Mocht er interesse zijn in het boekje, graag even een mailtje sturen aan: gvangerresheim@xs4all.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.