oude station puilt uit voor wraak van salland

De laatste voorronde van bandcompetitie de Wraak van Salland werd gestreden in het Oude Station te Dalfsen. De kroeg bleek te klein voor alle mensen die genoten van een avond topmuziek. Als winnaar van de avond mocht Package Deal zich direct plaatsen voor de halve finales.

De avond begon met All the Wild Horses; indie met veel invloeden uit de symphonische rock. De frontvrouw weet het publiek te entertainen en de band laat direct zien dat het niveau van de avond hoog is. Delgrado Graze komt uit Dalfsen en speelt jaren tachtig (hard)rock. Het publiek uit Dalfsen weet dit zeker te waarderen en de band staat voor een vol café te spelen, compleet met eigen lichtshow.

Aspen Gems uit Zwolle is de band met het meeste podiumervaring. Ze bestaan al 5 jaar en hebben vele podia aangedaan. De band zet een strakke show neer waarbij rustige nummers worden afgewisseld met stevige indie-rock.

De band die de avond mag afsluiten is Package Deal uit Dalfsen. Ook al is dit slechts het tweede optreden, de band speelt de sterren uit de hemel met diverse rock-covers. Het publiek weet dit ook erg te waarderen en stemt de band om die reden door naar de halve finale.

De eerste halve finale wordt gespeeld in café de Schoenmaker te Luttenberg op vrijdag 21 maart. Kijk voor het actuele programma op staging2.dewraakvansalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.