oude meubels in een nieuw jasje

In de nieuwe winkel Kwastje-over-kastje vind je oude meubels in een nieuw jasje. Het is een trend om oude meubels een nieuwe look te geven. Eigenaresse Ankie Buiting van de webwinkel is op deze manier al een aantal jaren bezig. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot verkoop van de opgeknapte meubelen en later ook de verkoop van decoratie en woonaccessoires.

De woonkamer werd steeds voller, daarom is ze eerst begonnen met de webwinkel en nu heeft ze ook een winkel aan de Raalterweg 44 te Wesepe. In de winkel vind je zelfgemaakte objecten zoals een boekenlamp, een theepotlamp of een bankje gemaakt van een oude salontafel en oude stoelen. Daardoor wordt ook nog een bijdrage geleverd aan het recyclen van oude materialen en een duurzamer milieu.

Ook de verf die Ankie gebruikt is op waterbasis en milieuvriendelijk. Deze krijtverf van de Abbondanza verflijn omvat 170 kleuren en het resultaat is een poedermatte en fluweelzachte uitstraling. Deze verf is overigens ook in de winkel en via de website te koop. Kortom, kom even snuffelen op de site of in de winkel.

Kwastje-over-kastje is te vinden aan de Raalterweg 44 in Wesepe. Kijk voor meer informatie op de website: staging2.kwastjeoverkastje.nl.

Meer foto's