online store albers mode raalte in de lucht

“Wij proberen al jaren een zo gevarieerd mogelijke collectie te brengen voor onze klanten. Wij vinden sfeer, beleving, maar vooral ook het op je gemak kunnen winkelen erg belangrijk. Onze webshop staging2.albersmode.nl hoort daar in deze tijd natuurlijk ook bij”, aldus Han Albers.

Achter de schermen is er de laatste paar maanden hard gewerkt aan het opbouwen, inrichten en vooral ook vullen van de online-store. ” Met de vele merken en de wisselende collecties die wij brengen is het een flinke klus om dit voor elkaar te krijgen.”

Het team van Albers Mode heeft hier de laatste paar maanden veel tijd aan gespendeerd. Op staging2.albersmode.nl is momenteel een groot gedeelte van het aanbod wat ook in de winkel hangt, te vinden. Voor Han Albers was het een logische volgende stap om deze online winkel te openen. In een tijd waar veel mensen zich graag eerst online oriënteren en minder tijd hebben om te gaan winkelen, past dit stukje extra service erg goed in de filosofie van Albers Mode. Klanten kunnen ervoor kiezen om de gekochte artikelen gratis af te halen in de winkel of op te laten sturen.

Tijdens het Raalte Mode weekend lopen ook de modellen van Albers Mode en Zzapp mee om de nieuwste voorjaarscollectie te showen. Met het mooie weer van dit weekend is het dus nu voor de klanten van Albers Mode zelfs mogelijk hun favoriete items te kopen vanaf het terras.

Meer foto's