nieuwe naam catering reimink en paalman

Catering & Partyservice Reimink en Paalman uit Lemelerveld heeft een nieuwe naam. Vanaf heden gaat het bedrijf verder onder de naam Catering & Partyservice Raymond de Haan. “Aan de vertrouwde service en kwaliteit van de gerechten verandert er voor zowel de zakelijke als de particuliere klant niets,” aldus Raymond, eigenaar van de catering en partyservice. “Verse producten en ingrediënten zijn de basis voor goede en gezonde gerechten. Wij werken dan ook alleen maar met duurzaam gevangen vis, hoogwaardige vleessoorten en bereiden de gerechten zelf om onze klanten te voorzien van kwalitatieve gerechten.”

Raymond de Haan en zijn voormalig zakenpartner Marco Paalman zetten Catering & Partyservice Reimink en Paalman vier jaar voort toen Bennie Reimink met pensioen ging. Zij gingen onder dezelfde naam verder.

Inmiddels heeft Marco Paalman aangegeven dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Raymond de Haan en zijn echtgenote Patricia Kiekebosch hebben besloten het bedrijf voort te zetten onder hun eigen naam: Catering & Partyservice Raymond de Haan.

Wat verandert is een nieuw gezicht binnen het bedrijf. Patricia is vanaf heden mede-eigenaar. Zij zal, naast het uitoefenen van de bedrijfsvoering met Raymond, onder meer meehelpen bij het bezorgen van bestellingen. Daarnaast zijn er 8 oproepmedewerkers werkzaam die helpen bij de verzorging van feesten en partijen.

Catering & Partyservice Raymond de Haan gaat verder dan alleen het verzorgen van gerechten en de organisatie van feesten en partijen. De catering- en partyservice gaat namelijk samenwerken met verschillende scholen om zo leerlingen die de opleiding tot Kok volgen te begeleiden en uiteindelijk te helpen aan een baan binnen het vakgebied.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het koksvak verzorgt Raymond de Haan de catering van diverse gelegenheden en, geheel op maat, de juiste invulling van feesten en partijen. Van een eenvoudig en ongedwongen buurt- of personeelsfeest met een hapjesbuffet en een activiteit tot aan een chique jubileum met een overheerlijk wildbuffet. ‘Wij zorgen ervoor dat de speciale gelegenheid een groots maar vooral ook smakelijk succes wordt’ aldus Raymond.

Kijk voor meer informatie over Catering & Partyservice Raymond de Haan op staging2.cateringdehaan.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.