nieuwe collectie zonnebrillen bij boertie optiek

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Boertie Optiek staat al bekend om zijn uitgebreide collectie en gaat deze dit voorjaar vervangen en uitbreiden. “Bescherming tegen de zon is niet meer het enige wat telt, modieus moet de bril zijn! Mijn collega Sharon de Weerd en ik schuiven dan ook graag bij u aan om de trend van dit jaar te bespreken en de juiste zonnebril voor u te kiezen”, zegt Ewald Diekman, eigenaar van Boertie Optiek.

“De trend die ik op dit moment steeds meer zie is de vervanging van de kleine modellen voor grotere. Sommige klanten kopen er zelfs twee: een neutraal klassiek model en een funky model.” Er komt natuurlijk ook een geheel nieuwe collectie. Hierin komen verschillende erkende merken voor zoals: Ray-Ban, Mexx, Chanel, Serenget en de veelbesproken ICE Watch zonnebril.

ICE Watch is vooral bekend van zijn horloges, maar verovert nu ook langzamerhand de brillenmarkt. De zonnebrillen van ICE-Watch bestaan uit monobloc-frame met memorabele vorm. De collectie bestaat uit twee verschillende modellen, zowel optisch als een zonnebrilmodel.

Ook de nieuwe Serengeti collectie is de moeite waard. “De brillen van Serengeti bevatten de beste innovatieve en technologische elementen, speciaal ontwikkeld voor het rijden”, aldus Ewald Diekman.

Boertie Optiek is gevestigd aan de Marktstraat 18 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.boertieoptiek.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.